Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دوشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس فتا ، سرهنگ شاهین حسنوند اظهار داشت: با اعلام دولت مبنی بر صدور کارت خرید اعتباری سهام عدالت، کلاهبرداران سایبری از این موضوع سوءاستفاده کرده و با روش‌های مختلف سعی در فریب شهروندان دارند.

وی افزود: شیادان سایبری با ارسال پیام‌ هایی با عناوین کارت اعتباری سهام عدالت که حاوی لینک جعلی هستند از شهروندان می‌خواهند برای ثبت‌نام کارت اعتباری بر روی لینک آلوده کلیک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در صورت کلیک بر روی لینک موجود در پیامک، شهروندان به سایت جعلی که بسیار مشابه سایت اصلی است، متصل شده و در نهایت به سرقت اطلاعات بانکی و برداشت از حساب آنها منتهی می‌شود.

رئیس پلیس فتا استان خوزستان ادامه داد: شهروندان برای کسب اطلاعات و اخبار مورد نیاز خود در زمینه سهام عدالت و صدور کارت اعتباری فقط از رسانه‌های رسمی و معتبر کسب اطلاع کنند و هیچ‌گاه به پیام‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی از قبیل ثبت نام کارت خرید سهام عدالت، ثبت نام وام یارانه و یا سبد معیشتی منتشر می‌شود توجه نکنند.

سرهنگ حسنوند بیان کرد: طبق اعلام مسئولان کشوری، برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت به هیچ وجه نیازی به مراجعه حضوری نیست و کلیه اقدامات لازم در برنامه‌های موبایلی ۲ بانک ملی و تجارت انجام خواهد گرفت.

وی افزود : شهروندان برای ثبت درخواست باید از برنامه‌های رسمی ۲ بانک ذکر شده درخواست خود را ثبت کنند و از ورود به سایت‌های مشابه که توسط کلاهبرداران طراحی شده است خودداری کنند.

رییس پلیس فتا استان خوزستان با تاکید بر هوشیاری شهروندان نسبت به پیامک‌هایی که از شماره‌های ناشناس دریافت می‌کنند، گفت: هموطنان می‌توانند برای دریافت اطلاعات، هشدارها و توصیه‌های پلیس فتا به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک نیز گزارش خود را در بخش فوریت‌های سایبری سایت پلیس فتا به ما اطلاع دهند.

برچسب‌ها کارت اعتباری سهام عدالت جرایم سایبری پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارت اعتباری سهام عدالت جرایم سایبری پلیس فتا کارت اعتباری سهام عدالت جرایم سایبری پلیس فتا اعتباری سهام عدالت کارت اعتباری پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه